Slider
Wax Gemz
Wax Gemz
Wax Gemz
Wax Gemz
Wax Gemz
previous arrow
next arrow
Slider
Play
Nail Lounge by OPI është salloni i vetëm në Shqipëri, liçensuar nga Brandi nr. 1 në botë për manikyrët OPI! Për mankyr që zgjat, pedikyr kurativ, trajtime me kripëra deti, krehje dhe depilime vizitoni Nail Lounge by OPI! Ndodhemi në TEG, kati 1 dhe QTU kati 0
#Coloristheanswer #nailoungebyopi